Grindeanu: Nu sunt sclavul nimănui, chiar dacă stăpânul meu mă tratează uneori astfel!

Grindeanu se revoltă împotriva lui Dragnea! Într-un acces de furie fără precedent, acesta a refuzat să-l mai pupe în cur pe liderul PSD, mulțumindu-se să-i sărute bărbătește mâna.

Potrivit unor surse din interiorul PSD, totul ar fi pornit de la faptul ca Liviu Dragnea l-a avertizat voalat pe Sorin grindeanu-dragneaGrindeanu, ca de la o vreme, nu prea ar mai fi multumit de serviciile lui, in special de faptul ca aduce cafeaua prea rece.

Replica premierului nu s-a lasat insa asteptata:

„Daca cineva isi inchipuie ca in 2017, Romania mai poate fi condusa ca in feudalism, se insala amarnic! In vremurile acelea existau cavaleri si coduri de onoare, ori noi am depasit de mult acea etapa si am renuntat la orice urma de cavalerism si la orice onoare.

Suntem un partid modern, intre membrii caruia exista raporturi normale, si nu numai, si nu conteaza neaparat de care parte a PSD-ului te afli pentru a te simti implinit.

Eu nu stau in genunchi in fata nimanui, ci ma milogesc cu demnitate, in picioare, cu fruntea sus si cu zambetul pe buze!

Ceea ce fac, fac din placere si nu sunt sclavul nimanui, chiar daca stapanul meu ma trateaza uneori astfel!

Ar fi multe de spus dar ma opresc aici, nu pentru ca mi-ar fi teama de altceva, decat de faptul ca as putea sa-l dezamagesc vreodata pe Liviu Dragnea”, a rabufnit Sorin Grindeanu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.