Metrorex a introdus cartela fără nicio călătorie! Vezi cât costă!

Metrorex a lansat azi cartela fara nicio calatorie, un produs nou care se adreseaza in special caracalenilor veniti in capitala cu treburi dar si altor categorii de calatori pe distante foarte scurte (de la casa pana pe peron).

Ca si aspect, cartela va fi asemanatoare cu cele de pana acum, doar ca atunci cand este introdusa in aparatul de taxat, in loc de textul „Liber”, acesta va afisa un semn cu degetul mijlociu in sus.

Chiar daca nu se va putea circula cu ea in metrou, pentru ca, asa cum ii spune si denumirea, nu contine nicio calatorie valabila, noua cartela are un mare avantaj si anume, pretul!

Ei bine, aceasta cartela costa doar 1 leu, fiind cel mai ieftin produs Metrorex, accesibila atat studentilor, pensionarilor, dar mai ales taranilor din provincie.

Ideea cartelei fara nicio calatorie, s-a nascut in urma unui serios studiu de piata care a reliefat faptul ca in Bucuresti numarul prostilor, locali si migranti din provincie deopotriva, a crescut in ultimii 2 ani cu aproximativ 20%, conturandu-se deci o piata clara pentru astfel de servicii si produse fara nicio finalitate.

Estimam ca in primele 3 luni vom vinde in jur de un milion de cartele fara nicio calatorie. Daca totul merge bine, pe viitor vom avea abonamente intregi, fara nicio calatorie, la preturi promotionale.

A declarat directorul Metrorex.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.