Gafă diplomatică! Viorica Dăncilă a dus un cadou pentru soția Papei!

In afara de cateva seminte de bostan, o damigenă de țuică și un curcan viu, premierul Viorica Dăncilă a avut si un cadou special pe care a vrut să îl ofere soției suveranului pontif.

Aceasta a adus pentru „doamna papesă” un superb covor cu Răpirea din Serai, o pungă de cafea și o lenjerie de pat:

„Eu am vrut sa fiu diplomata si sa fac un gest frumos pentru interesul national. De unde era sa stiu ca Papa nu e casatorit?

Oricum e un bătrânel de treabă și nu cred ca s-a supărat, mai ales ca mi-a zâmbit mereu și chiar m-a salutat la un momentdat.

Într-un final am dat mâna și am făcut câteva fotografii, deci e clar că întâlnirea noastră a fost una benefică și a reprezentat un succes pentru politica externă a României.

Voi continua acest tur de promovare a României în lume și în lunile următoare.

În iunie voi fi în Tibet pentru a ma întâlni cu Lalai Dama, în decembrie voi avea o întrevedere oficială cu Moș Crăciun iar anul viitor, in martie, ma voi deplasa la Tokyo ca să mă vadă și pe mine animalele de la celebra grădină zoologică din capitala Indiei.

Vom promova România până la curul Pământului!”

A declarat Viorica Dancila imediat dupa revenirea in tara.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Mitrel Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.