Putin: În Rusia garantăm libertatea de exprimare, dar nu și libertatea după exprimare!

Vladimir Putin a profitat de scrutinul de duminica pentru a-si reafirma sprijinul pentru democratie, stat de drept, libertatea presei si alte mofturi de genul acesta.

Presedintele rus a mai declarat ca desi nu isi doreste acest lucru, se gandeste destul de serios sa isi asume uriasa sarcina de a ramane presedinte pe viata, in cazul in care nimeni nu va fi capabil sa-l impiedice:

„Dupa cum poate vedea orice observator occidental, aici avem o democratie functionala unde toți supușii noștri se bucură de aceleasi drepturi.

Bineinteles, unul din drepturile fundamentale, este acela de a-și alege din cand în când stăpânul. Alegerile sunt libere, la fel si cea mai mare parte a alegatorilor, mai putin candidații, dar asta nu ar trebui sa mire pe nimeni în Rusia, asta dacă ține cu adevărat la viața sa…

Desigur avem și adversari politici, ziariști ai opoziției sau activiști politici, majoritatea morți sau fugiți din țara, dar asta nu înseamna ca nu există!

Nu cred că mai e un secret pentru nimeni faptul că în Rusia garantăm libertatea de exprimare, dar nu și libertatea după exprimare.

Pentru a asigura transparența totală a alegerilor, le reamintesc cetățenilor că toate cabinele de vot sunt prevăzute cu camere video.

Cu aceste gânduri le urez tuturor să voteze după cum îi îndeamnă conștiința dar mai ales instinctul de conservare!”

A declarat dictatorul rus, inainte de baga buletinul in urna.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.