Raed Arafat: Gazele folosite de jandarmi sunt bogate în vitaminele A, D și Omega 3!

Șeful Departamentului Pentru Situații de Urgență, medicul Raed Arafat, a explicat într-o conferință de presă că circulă tot felul de manipulări despre substanțele conținute de gazele folosite în 10 august de jandarmi la reprimarea manifestanților din Piața Victoriei:

„Din datele pe care le avem până acum nu văd niciun motiv de îngrijorare. Suntem câteva miliarde de oameni pe planeta asta așa că niște golani în plus sau în minus nu mai contează.

Chiar și așa, zvonurile care au circulat în ultima vreme, cum că ar exista oameni care ar fi fost răniți de jandarmi pe 10 august, sunt false!

Felul în care au intervenit jandarmii a fost unul admirabil. Loviturile de pulan au fost date în așa fel încât au dus la tonifierea musculaturii celor loviți. Avem chiar un caz, un bătrân de 80 de ani care protesta în scaun cu rotile dar care, la trei zile după ce a fost lovit de jandarmi a reușit să meargă pe propriile picioare!

Mai mult decât atât, conform analizelor de laborator, gazele folosite de jandarmeria română nu doar că nu conțin substanțe periculoase dar sunt bogate în vitaminele A, D, complexul de B-uri, precum și Omega 3!

Da, am văzut și eu protestatari înlăcrimați după intervenția în forță a jandarmeriei, dar vă asigur că în 90% din cazuri erau lacrimi de fericire, cel puțin așa a reieșit la autopsia a doi dintre ei.

Prin urmare vă rog să fiți foarte atenți atunci când vă alegeți sursele de informare. Vă recomand emisiunile de la Antena 3, e dovedit științific că îmbunătățesc vederea, ajută la regenerarea tenului și la creșterea potenței. ”

A declarat Raed Arafat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. eduard Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.