Recomandare CEDO pentru România: Grațiați doar persoanele gravide care au peste 60 de ani și atât!

Lovitura grea data guvernului Grindeanu din partea CEDO!

Exasperati sa tot fie invocati de alde Serban Nicolae, Dragnea, Ciordache sau Nicolicea, judecatorii CEDO au trimis doar persoanele gravideRomaniei pozitia lor oficiala fata de proiectele de gratiere si amnistie.

Nu ne mai tarati in mocirla voastra de la Bucuresti si nu mai invocati recomandari inventate de voi ca venind din partea Curtii Europene pentru Drepturi Omului.

Drepturile Omului sunt pentru oameni, nu pentru porcii lui Dragnea!

Daca vreti sa dati gratiei, gratiati doar persoanele gravide, care au peste 60 de ani, si atat! Asta e recomandarea CEDO, nu tampeniile pe care le pretindeti voi!

Iar daca chiar nu mai aveti loc in puscarii, trimiteti-i in Polonia, sunt acolo niste centre de detentie goale, conservate pe post de muzee care ar putea fi puse la dispozitie coruptilor vostri in caz de urgenta.

A tunat indignat presedintele CEDO de la tribuna Parlamentului European.

Breaking news: Conform unor informatii de ultima ora, Dan Voiculescu a fost dus de urgenta la spital dupa ce a acuzat greturi si varsaturi precum si intarzierea ciclului.

Acesta sustine ca totul i se trage de la o intalnire amicala cu Cristi Borcea.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.