Idei de afaceri – decoratiuni

Poti incepe o afacere bazata pe oferirea de servicii de amenajari. Firmele, institutiile dar si persoanele particulare instarite sunt interesate in a-si imbogati sediile (respectiv locuintele) cu ornamente priginale care sa le scota in evidenta.

Poate fi vorba de amenajari ale gradinii sau amenajari arhitecturale. Reproducerea in miniatura a unor monumente celebre sau a unor monumente naturale, infrumusetarea aspectului unei cladiri cu ornamente originale, vitralii, statuete, etc.

Pentru a se detasa de concurenta sau pentru a fi mai usor reperate firmele mari sunt dispuse sa cheltuie sume considerabile de bani pentru un plus de originalitate care le va face mai vizibile.

Partea dificila intr-o asemenea afacere o constituie faptul ca trebuie sa te pricepi la decor si arhitectura, in caz contrar va trebui sa-ti alcatuiesti o echipa de salariati sau asociati care se pricep. Preturile pentru acest gen de servicii sunt in general mari asa ca sunt sanse foarte mari ca investitia initiala sa-si merite costul.

Nu uitati sa reveniti si maine pe site-ul nostru pentru a nu rata o noua idee de afaceri care va poate inspira sau, de ce nu, poate deveni chiar ideea dumneavoastra de milioane…

Echipa ponturifierbinti.com va doreste mult succes!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.