Igor Dodon: Nu avem nevoie de UE, noi suntem tratați de la egal de stăpânii noștri ruși!

Presedintele moldovean deplange faptul ca Romania nu i-a permis vice-premierului rus, Dimitri Rogozin, sa ajunga la Tiraspol unde urma sa participe la o parada de umilire a Republicii Moldova.

Dodon afirma ca se gandeste chiar la o serie de sanctiuni pe care tara sa le-ar putea lua impotriva Romaniei:

„Gestul romanilor este periculos si incalificabil. Este un gest de agresiune la adresa Federatiei Ruse si se inscrie in lista actelor teroriste de genul celor practicate de fascistii ucraineni care si acum mai ucid soldati rusi in Donbas.

Ma gandeam sa incep tratativele cu Uniunea Europeana dar cand vad astfel de acte provocatoare si agresive din partea lor, imi dau seama ca de fapt noi nu avem nevoie de UE pentru ca suntem tratati de la egal de stapanii nostri rusi! Ce ne-am putea dori mai mult decat atat?

In ceea ce priveste expansionismul romanesc, voi lua toate masurile care se cuvin pentru a apara interesele si suveranitatea dragii noastre republici Molotov.

Nu doar atat, dar Romania va plati aspru pentru acest comportament fascist. In primul rand vom taia toate bursele si toate ajutoarele banesti de care Romania se bucura atunci cand le trimite in Moldova. Ii vom lipsi de aceasta bucurie, ca sa le fie invatatura de minte!”

A declarat Igor Dodon, vizibil tulburat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.