Radarele vor fi desfiintate si inlocuite cu lunetiști

Cum toata lumea se plangea de filtrele radar si de politistii de la rutiera care stau la panda sa ii vaneze pe cei care incalca limita de viteza, iata ca in sfarsit avem o lege care le face dreptate soferilor.

Gata cu echipajele ascunse in curbe sau dupa copaci, acestea vor fi de acum de domeniul trecutului. Radarele de pe sosele vor fi inlocuite de lunestisti in civil amplasati strategic acolo unde te astepti mai putin.

Noua lege va intra in vigoare de maine si vine sa fluidizeze traficul haotic de pe soselele patriei.

Lunetistii ii vor lua in vizor nu doar pe soferii vitezomani ci si pe aceia care incurca circulatia mergand prea incet, ba lunetisti radarechiar si pe pietonii care traverseaza strada prin loc nepermis.

Lunetistii vor fi amplasati si in interiorul localitatilor, la fel ca vechile radare insa spre deosebire de acestea vor avea o raza de actiune mult mai mare si vor fi aproape imposibil de observat.

Astfel se vor economisi la buget milioane de dolari in fiecare an.

Gata cu amenzile de circulatie contestate!

In plus aceiasi lege va stimula firmele de pompe funebre, service-urile auto dar si selectia naturala. Practic cu totii vom avea numai de castigat!

Legea este inspirata dupa modelul nord-corean, tara care a rezolvat de mult problemele legate de ambuteiajele in trafic, disciplina soferilor sau limita de viteza inauntrul si in afara localitatilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.