Teoria conspirației: Bărbaților care acceptă buletine cu chip, le va crește vagin!

O noua teorie face ravagii printre patriotii daci de pe Facebook! Conform acestei teorii, buletinele cu chip sunt mai periculoase chiar si decat vaccinurile.

Totul a iesit la iveala dupa ce un medic a descoperit intamplator in arhivele Vaticanului un manuscris tulburator:

„Atentie romani, nu va lasati pacaliti de manipulaci! Degeaba refuzati vaccinurile daca acceptati chipurile, avioanele cu reactie sau pasta de dinti.

Noile buletine fac parte dintr-un plan masonic secret, finantat de Soros, prin care se urmareste controlul populatiei si acapararea resurselor.

Conform unei carti vechi, descoperita recent, planul diabolic este explicat cat se poate de clar: intr-o prima faza chipul va fi aplicat doar pe buletin, insa ulterior acesta va fi implantat direct in cur.

Mai mult decat atat! Conform unor cercetari independente, barbatii care accepta buletine cu chip, se pot trezi ca le creste vagin! O metoda subtila si perversa de a reduce populatia Globului.

Cu alte cuvinte, noile buletine sunt mai periculoase chiar si decat vaccinurile care provoaca autism. Acestea din urma afecteaza creierul, ceea pentru noi nu e chiar asa o mare problema, in schimb vagin ii poate creste oricui!”

A declarat panicat Mugurel Bucea, un cunoscut activist de pe Facebook care lupta cu succes impotriva Illuminati si a reptilienilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Prenume Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.