Putin face primul pas spre apropierea de România – Anexeaza Republica Moldova!

Miscare surprinzatoare pentru liderul de la Kremlin!

Intr-un gest rar de apropiere intre Rusia si Romania, Putin a decis anexarea Republici Moldova, astfel incat cele Putin apropiere de Romaniadoua tari sa fie mai aproape una de cealalta.

Astfel Romania va avea din nou granita comuna cu Rusia ceea ce va impulsiona cu siguranta relatiile bilaterale, racite in ultimul sfert de secol.

Gestul este cu atat mai surprinzator cu cat pana acum eram obisnuiti mai ales cu amenintari si atacuri voalate din partea Rusiei, ori dintr-o data, rusii au lasat amenintarile deoparte si au trecut la fapte.

Miscarea Moscovei a fost salutata calduros de Ungaria si Bulgaria, cele doua tari vecine si prietene care inca din 1945 au sprijinit integrarea noastra in Uniunea Euro-Asiatica.

Gestul lui Putin a starnit reactii pozitive si la Bucuresti.

Tariceanu a declarat ca momentul mult asteptatat in care Romania va intoarce armele impotriva DNA-ului este aproape, in timp ce Ion Iliescu declara ca se simte ca la 20 de ani si este oricand gata sa isi asume raspunderea de sef al statului, daca poporul si Kremlinul i-o va cere.

Sunt insa si pareri mai rezervate.

In timp ce Dacian Ciolos se felicita ca a avut inspiratia sa obtina si cetatenia franceza, iar Klaus Iohannis observa si analizeaza situatia, tot mai multi romani se tem ca isi vor petrece urmatoarele concedii in Siberia.

In tot acest timp Rusia isi manifesta vadit intentia de a iesi din izolare si de a se apropia intr-o maniera similara si de alte state europe.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. P.S. Evident, HERODOT !!! Din cauza "vitezei" ( catinel cu bardaca, badie !!!). "Vaca anonima" nu s-a prins ca stirea e la "mishtot-fanny" ... La mai tare ! , de CAP !!! Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.