Olguța Vasilescu: Vom dubla pensiile și salariile cu 10%, începând de anul trecut!

Gata cu asteptarea!

Ministra muncii, Olguta Vasilescu, este hotarata sa isi tina cuvantul si are de gand sa dubleze tot ce prinde in materie de salarii, pensii si nu numai.

Totusi, doar anumite categorii vor beneficia de aceste cresteri salariale, dupa cum explica insasi ministra Muncii:

„Toate pensiile si salariile din Romania vor fi dublate cu 10%, dar nu din aceasta luna ci de la anul trecut, de care ne mai despart doar cateva luni.

Practic, din 2016 inapoi, toate veniturile se vor dubla in Romania, urmand ca probabil in jurul anul 1990 sa ajungem la un nivel de salarizare egal sau chiar mai mare decat cel din tari precum Germania, Suedia sau Finlanda.

Astfel, cu doar cativa ani in urma, Romania ar putea deveni o economie foarte dezvoltata si vom fi vazut italieni, francezi sau olandezi care vor fi vrut sa lucreze la noi pentru ca vor fi avut aici salarii mai mari decat in tarile lor.

Bineinteles ca datorita acestui efort bugetar, o serie de pensii si salarii vor fi inghetate dupa 15 septembrie 2017, pentru o perioada de cel putin 10 ani, dar cred ca este o masura pertinenta si nimeni nu va avea nimic de comentat, avand in vedere cresterile substantiale pe care le vom efectua in trecutul apropiat.”

A declarat Olguta Vasilescu, folosind trecutul imaginar, un timp verbal destul de popular prin anumite regiuni din tara.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. olariu dorin Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.