Donald Trump: NATO va rămâne o alianță puternică chiar dacă de acum va fi condusă de Rusia!

Constient de ingrijorarea pe care a starnit-o alegerea sa printre europeni, Donald Trump a tinut azi sa ii linisteasca pe aliati, asigurandu-i ca NATO va continua sa existe chiar daca SUA se vor retrage din alianta si locul lor va fi preluat de Rusia.

nato-rusiaAm toata increderea ca domnul presedinte Vladimir Putin, asa cum am hotarat anul trecut la intalnirea noastra secreta de la Yalta, va prelua rolul de aliat si aparator al prietenilor nostri din Europa de Est si se va achita cu onoare de aceasta misiune importanta.

NATO va continua sa existe si sa reprezinte o alianta puternica, chiar daca SUA va ceda Rusiei rolul sau de lider al acestei aliante.

Prin urmare, voi europenii din est, care traiti in tari al caror nume mi-e imposibil sa il pronunt, nu aveti de ce sa va temeti. Sunteti pe mainile celei mai mari tari din lume, care are o armata puternica, un dictator care stie ce vrea si care a demonstrat ca isi poate impune vointa prin forta.

Ce ar putea iesi rau din asta?

Nu avea rost sa continuam sa cheltuim banii contribuabilului american in apararea unor tari pline de comunisti, de hoti si de tradatori prefacuti care oricum nu ne plac.

Prefer sa imi intorc atentia asupra problemelor interne ale tarii noastre si sa folosesc acei bani pentru face America mareata din nou.

In acest timp, prietenul meu Vladimir Putin se va ocupa si el sa faca Rusia mareata din nou.

Ce poate fi mai frumos de atat?

A concluzionat proaspatul presedinte american.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.