Igor Dodon: Din solidaritate cu Ucraina, îi cer lui Putin să anexeze și o parte din Moldova!

Evolutii noi pe scena internationala! Pentru prima oara in viata sa, Igon Dodon se rățoiește la Putin si isi declara in mod fățiș solidaritatea cu teritoriile anexate de Rusia in Ucraina.

Sunt de parere ca Ucraina ar trebui compensata pentru pierderea Crimeei, fie cu pierderea Odessei, fie a Harkovului, in orice caz lucruri trebuie duse pana la capat, nu lasate la jumatate, asa cum sunt acum.

Ca si Ucraina, Moldova se afla intr-un situatie similara, in pericol de a fi ocupata de fascistii de europeni si americani, de aceea trebuie ca cele 6 popoare sa lucreze impreuna pentru a preveni orice pericol.

Profit de aceasta ocazie pentru a-i lansa presedintelui rus o provocare: Din solidaritate cu Ucraina, ii cer lui Putin sa anexeze si o parte din Molvoda, de exemplu tot ce e la est de Prut.

Romania a fi ea Patria Mama, dar sa nu uitam ca Rusia e Patria Tata, iar un tata nu trebuie niciodata sa-si abandoneze copiii, fie ei si din flori.

A declarat presedintele moldovean, convins ca declaratiile sale il vor nauci pe Vladimir Putin.

Racirea relatiilor dintre Putin si Dodon a mai fost observata si la ultima intalnirea dintre cei doi de la Moscova, atunci cand, in mod ostentativ, Igor Dodon a refuzat sa ii aduca ceaiul presedintelui rus, acesta fiind nevoit sa apeleze la un valet personal.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.