Efectul Trump: Europa vrea să construiască și ea un zid în jurul României!

Se incing spiritele si in Europa! Gata cu neoliberalismul si cu politica portilor deschise!

Incurajati de politica lui Trump, tot mai multi europeni sunt decisi sa isi apere identitatea si sa tranteasca usa in nas romania zidtuturor strainilor care ii invadeaza.

Problema urgenta e Romania! Dupa ce ca ani de zile au trimis in Europa milioane de cersetori si hoti de buzunare, acum vor sa elibereze mii de puscariasi care vor ajunge tot aici la noi.

Credeti ca sunt doar simpli imigranti care fug de nenorocirile din tara lor? Uitati-va mai bine la ei, veti vedea ca multi au haine bune, telefoane mobile de ultima generatie si chiar sticle cu apa plata!

Nu e vorba de oameni amarati aflati in cautarea unui trai mai bun, e vorba de o armata invadatoare care profita de mila si bunavointa noastra pentru a se instala printre noi.

Vom construi de jur-imprejurul Romaniei un zid mare si frumos, iar romanii vor plati pentru el!

A declarat Angela Le Pen, viitorul dictator al Statelor Unite ale Europei.

Ideea a fost imediat imbratisata de Ungaria si apoi, rand pe rand, de toti vecinii Romaniei. Inclusiv Dodon, presedintele Republicii Moldova, s-a declarat dispus sa aloce 4% din PIB pentru ridicarea unui zid pe Prut.

Premierul nu a vrut sa comenteze stirea insa a declarat ca orice investitie straina in infrastructura e binevenita, cu atat mai mult cu cat guvernul nu mai are bani pentru astfel de lucrari.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.