“Ne intoarcem smeriti la munca” – mesajul antrenorului Edward Iordanescu

Dupa sarbatorirea victoriei si calificarea in optimiile EURO 2024, tricolorii se intorc la munca. Egalul de aseara cu Slovacia, 1-1, ne-a asigurat ajungerea in optimi. A fost fiesta, atat in Romania, cat si in Frankfurt. Au sarbatorit alaturi, suporteri romani si slovaci, intrucat scorul final avantajeaza ambele echipe.

Acum insa, tricolorii revin la munca. Urmeaza un meci foarte greu. Nationala noastra va juca impotriva Olandei, pe 2 iulie.

“Așa cum eu și jucătorii suntem mândri și vom rămâne mândri totdeauna de românii care ne susțin, devenind un exemplu inegalabil la EURO 2024, eu și românii trebuie să fim mândri de jucătorii noștri. Și suntem! Cuvintele sunt prea puține pentru felicitările și recunoștința mea față de efortul și sacrificiile lor. Ne-au ajutat să ajungem aici principiile și valorile noastre, așadar de azi trebuie să revenim la ele! Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriți la muncă! Pentru că ne așteaptă un duel fantastic de greu. O știm toți. Dar la fel de bine știm toți că un lucru îl facem mereu: dăm totul! De foarte multă vreme românii n-au mai fost uniți într-o asemenea măsură de o stare de bucurie ca acum. Iar faptul că echipa națională a reușit acest lucru înseamnă cea mai prețioasă răsplată pentru noi și obligația de a continua cel puțin la fel pe drumul nostru, împreună!” – este o parte din mesajul transmis de selecționerul Naționalei de Fotbal a României, dupa calificarea in optimi.

MM

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.