Avertisment dur pentru România: Porcii cu ciumă roșie sunt mult mai periculoși decât cei cu pestă porcină!

Oganizația Mondială a Sănătății, Crucea Roșie Internațională și echipa de rugby a Australiei, atenționează România asupra unei boli a porcinelor, mult mai periculoasă decât pesta africană!

Conform specialiștilor internaționali, ciuma roșie face deja ravagii în România de mai bine de 70 de ani:

„Deși autoritățile de la voi au creat o adevărată isteriei vizavi de pesta porcină, în realitate problema agriculturii românești și a întregii voastre societăți este o cu totul altă molimă: ciuma roșie!

Simptomele sunt foarte ușor de recunoscut pentru un om sănătos: porcii încep să se îngrașă, devin rozalii, cu un comportament și un limbaj grețos și agresiv.

Spre deosebire de pesta porcină, ciuma roșie afectează în mod direct oamenii, fiind foarte contagioasă și având un grad de mortalitate destul de ridicat.

Vă întrebați de ce mass-media sau autoritățile nu vă avertizează despre această cumplită maladie?

Pesta porcină, ca și gripa aviară sau argintul viu, nu e decât o perdea de fum lansată de autoritățile incompetente, tocmai pentru a ascunde flagelul ciumei roșii care vă distruge fizic și moral de peste 70 de ani.

Soluții există dar pentru asta e nevoie de un popor hotărât să taie răul din rădăcină pentru că dacă nu e eradicată la timp, ciuma roșie rămâne în stare latentă iar apoi revine în mai puțin de o generație, într-o formă mai agresivă și mai imună la tratament.

Degeaba ucideți mii de porcine din cauza pestei, dacă nu scăpați de porcii infestați de ciuma roșie!”

A declarat Dr. Pooye Messede, un renumit chirurg pe creier din Kongo.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.