Imbogateste-te incet

Dar de ce un titlu atat de descurajant, ar putea spune unii? De ce sa te imbogatesti incet, nu ar fi mai bine sa te imbogatesti rapid?
Normal ca ar fi mai bine dar daca avem in vedere faptul ca cei mai multi, dintre cei care s-au imbogatit prin forte proprii, au facut-o in timp, urmand un proces al pasilor marunti si nu in urma unui succes fulgerator, peste noapte (desi sunt si astfel de cazuri, de exemplu castigatorii la LOTO), ajungem la concluzia ca ai sanse mult mai mari sa te imbogatesti incet decat daca alergi dupa „solutii minune” care sa te imbogateasca peste noapte.

Iata ce inseamna sa te imbogatesti incet:

A te imbogati incet nu se refera neaparat la factorul timp cat la mentalitatea cu care pleci la drum, adica la asteptarile pe care le ai de la tine insuti. Este vorba despre diferenta dintre a avea rabdare si a astepta sa culegi roadele in timp, versus asteptarile prea mari, nerealiste iar apoi deziluzia ca acestea nu s-au implinit si implicit dezamagirea si renuntarea la a mai face ceva in acest sens.

Inainte de a-ti schimba situatia financiara trebuie sa iti schimbi mentalitatea si atitudinea fata de bani. Inainte de a acumula efectiv un milion de dolari trebuie sa ai mentalitatea de milionar, inainte de a face bani trebuie sa stii cum sa ii economisesti si cum sa ii cheltuiesti. Aici intervine principala deosebire intre oamenii bogati si marea masa a celorlalti. Sunt 2 moduri total diferite de a privi banii si de a relationa cu ei.

Din fericire acum oricine se poate informa si poate intelege filosofia care sta in spatele marilor averi. „Secretele celor Bogati si Puternici” este o carte electronica din Pachetul Alchimist 21 care trateaza exact aceasta problema: atitudinea fata de bani a celor care au reusit sa se imbogateasca prin forte proprii, exemplele lor de succes si modelele care ne pot inspira pe oricare dintre noi.

Nimeni nu isi poate planifica sa se imbogateasca intr-o luna decat daca este Mafalda si poate prezice numerele care vor iesi castigatoare la Loto. De fapt este cat se poate de logic ca ai sanse mai mari sa te imbogatesti daca ai la dispozitie o perioada de timp mai lunga decat daca iti propui sa faci acelasi lucru intr-un interval nerealist de scurt.

Insa atunci cand vine vorba de bani, majoritatea oamenilor nu mai gandesc logic, rational, ci emotional. Aceste este un alt secret din „Secretele celor Bogati si Puternici”.

Inainte de a castiga bani trebuie sa inveti sa ii pastrezi, sa stii care cheltuieli sunt utile si te ajuta sa te imbogatesti si care cheltuieli sunt proaste si te saracesc.

„Ghidul Finantelor Personale” este o alta carte electronica din Pachetul Alchimist 21 care te poarta prin domeniul planificarii situatiei financiare personale, te invata cum poti prelua controlul asupra banilor care iti intra si ies din buzunar si cum ii poti face in final sa lucreze pentru tine si nu tu pentru ei, asa cum face marea majoritate a populatiei.

In concluzie, incercarea de a-ti schimba in bine situatia financiara are sanse mult mai mari de reusita daca se abordeaza profesionist, cu seriozitate si cu o planificare in timp decat daca este abordata pur emotional, visator si nerealist. Invatati din experienta celor care au ajuns deja pe celalalt mal al situatiei financiare, cel al prosperitatii si al eliberarii de problemele financiare. Imaginati-va cum ar arata viata daca toate problemele dvs. cu banii ar disparea. O astfel de viata exista, trebuie doar sa va gasiti propriul drum spre ea iar Pachetul Alchimist 21 poate fi ghidul dumneavoastra spre celalalt mal.

Mult succes!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.