Club Asteria

Decât i-ai face fără niciun afiliat, ai nevoie de doar 2 persoane care să se înscrie prin linkul tău de afiliat şi să plătească abonamentul Gold în fiecare lună. Vei primi astfel de la companie câte 9$ pe lună de la fiecare înscris, (fără limită de înscrieri), atâta timp cât acea persoană rămâne activă, adică vei obţine banii cu care, pentru început, îţi pot asigura continuitatea plăţii abonamentului Gold.

Bineînţeles că există şi posibilitatea să obţii un venit de 400$ pe săptămână într-un timp mult mai scurt, dar asta doar dacă îţi permiţi să investeşti mai mulţi bani, apoi să reinvesteşti câştigurile săptămânale şi/sau să înscrii cât mai mulţi membrii care apoi să se activeze.

Care e mecanismul prin care se înmulţesc cei 20$ lunari?

Săptămânal se împart membrilor activi o cotă parte din profitul obţinut pe baza numărului de asterios acumulaţi de către aceştia. Se asigură o creştere săptămânală (prin dividente) de 3-10% din totalul numărului de asterios din săptămâna precedentă. În plus se primesc şi comisioane din vânzarea de produse, dar şi 10% din investiţiile făcute de către membrii direcţi ai reţelei personale.

Banii acumulaţi din dobânzi, comisioane şi alte procente alocate se pot retrage oricând prin unul din procesatorii de plată cu care lucrează Club Asteria (de exemplu prin AlertPay).

Din căutările mele pe Google referitoare la corectitudinea şi stabilitatea afacerii, nu am găsit nimic care să ştirbească imaginea pe care şi-a creat-o această comunitate, nici referitor la efectuarea plăţilor către membri, dar nici referitoare la acuzaţii de practici ilegale sau imorale.

Prin urmare am decis să investesc şi mi-am luat abonamentul Gold, pentru care o să plătesc 20$ în fiecare lună, având ca obiectiv, în cel mai rău caz posibil, obţinerea acelui venit de 1600$ pe lună, după 1,5-2 ani de implicare.

La rugamintea autorului acestui articol, va anuntam ca oferta prezentata mai sus nu mai este valabila!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. mircea Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.