Impresionant: Simpatizanții PSD de la Pitești au scris din trandafiri hashtagul #Corupție

Gest superb facut ieri de simpatizantii PSD, adunati la Pitesti, intr-un miting de sprijin al guvernului Grindeanu!

Acestia au participat la un experiment interesant (la aproape 70 de ani distanta de la un alt experiment celebru de la CoruptiePitesti) in cadrul caruia au scris pe asfalt, din petale de trandafiei, hashtagul #Corupție, ca o replica la hashtagul #Rezist, afisat de cei din tabara opusa.

Am ales acest slogan pentru a sublinia principiul de baza care ne uneste, pe care il sustinem si la urma urmei, pentru care ne-am adunat aici.

Bineinteles ca mesajul nostru este unul simbolic, dar semnificatia lui strabate generatii de-a randul si cugetele a milioane si milioane de romani.

Ii invit cu acest prilej, pe toti simpatizantii PSD, ALDE, PRU si pe toti romanii fideli valorilor pentru care luptam, sa afiseze de azi inainte, pe profilul lor de Facebook, mesajul #Corupție! Sa dovedim astfel intregii lumi, lui Soros, americanilor si europenilor, ca suntem prosti, dar multi!

A declarat unul din manifestanti.

Dupa acest moment emotionant, participantii s-au prins in celebra Horă a Hoției alaturi de Codrin Stefanescu, Floricica Dansatoarea, Olguța Vasilescu si alti membri marcanti ai PSD.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.