Regele Mihai a plecat în statul paralel! România de acolo e mai sănătoasă la cap decât asta de aici!

Regele Mihai a scapat de suferinta, de detractori, de hoti, de comunisti si de corupti. Cu alte cuvinte a plecat in statul paralel, intr-o Romanie mai buna, mai curata si mai sanatoasa la cap, asa cum asta de aici nu va fi niciodata.

Acolo va gasi multi romani cu coloana vertebrala si o altfel de diaspora care nici ea nu voteaza cu PSD. Cu exceptia catorva amețiți din Teleormanul paralel care si acolo isi vand voturile pentru un zahar si un ulei, primite pomana de aici.

Unii analisti sunt de parere ca statul paralel e singura speranta de normalitate pentru tara asta, desi eu nu as fi chiar atat de pesimist…

In orice caz, vestea buna e ca acolo nu il va gasi pe Iliescu si nici macar pe Ceausescu sau alti comunisti. Aia sunt in alt stat paralel, Sovietele paralele, tot la fel ca astea de aici, dar mult mai calduroase.

Lasa in urma o istorie zbuciumata, o tara care nici acum nu a scapat din mainile celor care l-au fortat sa abdice in 1947 si o avere de milioane de euro pe care se vor țigăni in curand diversi printi si printese de butaforie.

Dumnezeu să-l odihnească!

 

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.