Legea defăimării a intrat în vigoare: Facebookul obligat să îi dea înapoi vizualizările Floricicăi Dansatoarea!

Victorie! In sfarsit se face dreptate! Legea defaimarii lui Dragnea a intrat in vigoare si isi face deja efectul.

Primul roman care beneficiaza de aceasta lege este celebra Floricica Dansatoarea careia Facebookul trebuie sa ii Floricicareturneze pana la sfarsitul lunii nu mai putin de 100 000 de vizualizari, o cifra care l-ar putea ruina pe Mark Zuckerberg dar care ar face in sfarsit dreptate miilor de romani jecmaniti de aceasta odioasa multinationala.

Iar acesta e bineinteles doar inceputul sfarsitului!

Aceasta lege era absolut necesara! Nu se poate sa umilesti in fiecare zi oligofreni ca Mircea Badea, Codrin Stefanescu sau Serban Nicolae. Faptul ca sunt retardati nu inseamna absolut nimic pentru mare parte din populatia acestei tari iar asta spune multe…

Nimeni nu are insa motive de ingrijorare! O lege similara exista si pe vremea lui Ceausescu, ba chiar si Stalin daduse una asemanatoare.

E absolut normal ca intr-o tara civilizata din lumea a 3 a sa existe si astfel de legi. Altfel unde am ajunge? Vrem sa traim intr-o dictatura adevarata sau vrem sa ajungem, Doamne fereste, ca in tarile occidentale in care domneste anarhia si haosul?

A declarat presedintele CCR Valer Dorneanu. Acesta a mai adaugat ca nu e treaba Curtii sa ia in discutie legile initiate de Liviu Dragnea, ea avand acum un rol pur decorativ.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.