Staborul de la Strehaia judecă azi conflictul dintre Nicolae și principesa Margareta!

Emotii mari pentru familia regala! Staborul de la Strehaia s-a intrunit de urgenta intr-o sesiune extraordinara pentru a media conflictul dintre nepotul Nicolae si cuplul princiar Margareta-Duda.

Lucrarile conclavului bulibasilor au fost deschise in jurul orei 10, prin cuvantarea lui Bulion Stănescu, expertul pe probleme de succesiune dinastica si drept salic:

Nu este frumos ce s-a intamplat in Elvetia, de asta ne-am adunat cu totii aici pentru a rezolva cilivizat aceasta situatie aparuta brusc la usa cortului regal.

Nicolae trebuia lasat sa intre sa isi vada bunicul, dar in primul rand el nu trebea sa fie acolo fara permisiunea adevaratei familii regale care este doamna Margareta si boierul Duda.

Deci pentru ca niciunul dintre noi nu am fost la fata locului, nu avem filmari si nu avem martori, eu pledez din start ca partile cele doua, adica nepotul Nicolae, doamna Margareta si boerul Duda si maxim alte 3-4 rude apropiate, sa faca un juramant de impacare si de acum incolo fiecare sa isi vada de treaba sa.

Consemnati deci va rog propunerea mea si judecati, fiecare din membrii acestei distinse adunaturi, dupa cum va dicteaza constiinta si ghiocul.

Si-a incheiat celebrul bulibasa alocutiunea.

Atat fostul principe Nicolae, cat si principesa Margareta si prinţesul Duda s-au prezentat inaintea Staborului si au declarat ca vor respecta hotararea acestuia.

Va vom tine la curent imediat ce avem noutati pe aceasta tema.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.