Se închid granițele de est ale României, pentru că de acolo intră frigul în țară!

Decezie controversata luata de Consiliul Suprem de Aparare al Tarii, care a hotarat astazi inchiderea temporara a granitelor Romaniei cu Ucraina si Republica Moldova!

CSAT-ul s-a adunat ieri in sedinta de urgenta pentru a gasi solutii la catastrofele naturale neprevazute, numite se-inchid-granitelegeneric iarna, care au lovit Romania in ultimele zile.

Desi in vara au existat asigurari clare cum ca anul acesta vom scapa de iarna, iata ca ceea ce acum 6 luni parea putin probabil, s-a intamplat! Cine se putea astepta ca lucrurile sa ia o asemenea intorsatura?

Si totusi, cum de a fost posibil?

Motivul este cat se poate de simplu! Valul de ger din ultima vreme a venit din partea estica, din cauza ca autoritatile au uitat deschise usile de la intrarile exterioare ale Romaniei. Din aceasta cauza tara noastra s-a racit brusc!

Am realizat un studiu de fezabilitate in valoare de 130 milioane de euro, din care a reiesit clar ca valul de aer rece care a acoperit Romania, este de origine siberiana.

Deci acesta a traversat nestingherit stepa rusa, litoralul ucrainean, saracia moldoveneasca si a patrus direct pe teritoriul Romaniei pe la vamile Ungheni si Galati.

Din motive de precautie am inchis toate granitele estice ale tarii, pana ce se va mai incalzi vremea. In felul acesta nu mai e nici curentul teribil care se facea intre cele doua iesiri din tara, Ungheni si Nadlac si din cauza caruia ne durea pe toti capul.

A declarat purtatorul de cuvant al guvernului.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.