Năstase explică – „Indieni” e un jargon de Rahova, acolo aveam un coleg alintat Talpă-Iute

Fostul premier Andrian Nastase s-a aratat foarte indignat de reactia pe care a starnit-o termenul de „indieni” folosit de acesta intr-o emisiune TV referitor la romanii din diaspora.

El spune ca nu a avut niciun moment intentia de a-i jigni pe romanii aflati peste hotare, ci dimpotriva, era o formula colegul lui talpa-iutede alint pentru a le sublinia anumite calitati.

Intr-o conferinta de presa, Adi a dezvaluit istoria acestui termen.

-Fireste ca nu am folosit acest termen in sens peiorativ. Indieni e un termen colocvial, de jargon, pe care detinutii de la Rahova il folosesc pentru a-i desemna pe cei mai virili dintre ei. De altfel va asigur ca poarta doar valente pozitive.

Sa va dau doar un exemplu, aveam un coleg pe care cu totii il alintam Talpa-Iute, iti facea cate o surpriza cand te asteptai mai putin, cam la fel cum fac romanii din diaspora PSD-ului din 4 in 4 ani.

Acest aspect l-am avut in vedere cand i-am numit indieni si nu cred ca e cazul ca cineva sa se supere pentru asta.

Pentru unii poate fi dureros dar pentru un politician versat ca mine fiecare astfel de incident e cate o noua experienta din care tot partidul are ceva de invatat.

Chiar daca pentru un novice de la TSD ceea ce fac acesti indieni poate fi un soc, in timp te obisnuiesti si ajungi chiar sa iti placa.

A explicat Nastase pentru profani dedesubturile politicii romanesti.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.