Din solidaritate cu manifestanții, Iohannis va protesta la ambasada României din Jamaica

Gest superb anuntat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis!

Acesta a declarat pe Facebook ca in urmatoarele doua luni va protesta personal in apropiere de ambasada Romaniei din Jamaica, in semn de solidaritate cu romanii care cer de mai bine de 2 saptamani, demisia guvernului.

jamaicaSoarta cabinetului Grindeanu pare astfel pecetluita!

Impreuna cu Carmen si cu un grup de apropiati vom protesta zi de zi la doar cativa kilometri de ambasada Romaniei din Kingston, capitala insulei.

Bineinteles ca nu ne vom opri aici!

Dupa 5 zile vom parasi Jamaica si vom continua protestul la ambasada Romaniei din Cuba, apoi la cea din Republica Dominicana si tot asa pana ce intreaga opinie publica din regiunea Caraibelor va fi sensibilizata de lupta romanilor impotriva coruptiei.

Inca nu ne-am decis, insa in aceasta perioada s-ar putea sa optam si pentru o croaziera pana la Miami, prilej cu care vom inainta protestul nostru consulatului roman din Florida.

Voi lupta pana in ultima zi a mandatului meu, pentru ca numele Romaniei sa fie cunoascut pe toate meridianele lumii iar daca va fi nevoie ma voi implica personal in acest demers nobil.

A mai adaugat presedintele, dupa care a cerut share si like de la toti sustinatorii sai.

 

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.