Șerban Nicolae către un reporter: ce vă uitați așa la mine, nu ați mai văzut un prost în Parlament?

Satul sa fie tinta ironiilor si a atacurilor marsave de presa, senatorul PSD Serban Nicolae a ales sa dea cartile pe fata si sa nu mai sustina ca doar face pe prostul.

Personaj controversat, acuzat ca tine partea infractorilor si a coruptilor dar apreciat totodata pentru soricul sau gros, senator-psdSerban Nicolae este un caz tipic de politician roman.

Incoltit de un jurnalist pe holurile Parlamentului, pesedistul nu a mai avut incotro si a rabufnit:

Va rog sa nu ma mai fotografiati ca sunteti in reteaua WiFi a Parlamentului si nu platiti dumneavoastra minutele pentru aceste blitzuri!

Si la urma urmei nu inteleg de ce va uitati asa la mine, nu ati mai vazut un prost in Parlament sau care e treaba? Numai eu cunsc cel putin 10 colegi mult mai prosti decat mine dar pe aia nu ii vedeti niciodata pentru ca nu iau cuvantul.

Ei vedeti domnilor, nu conteaza doar sa fii prost, conteaza sa ai si tupeu! Pai daca nu avem tupeu eram doar unul din sutele de parlamentari anonimi care doar vizeaza sa fie in locul meu.

Dar asa, sunt o autoritate si un nume de referinta in domeniu.

Stiu ca nu ma suportati, stiu ca ati vrea sa ma vedeti la Jilava si nu aici facand legi pentru tara, dar va rog sa va ganditi la un singur lucru: eu nu sunt decat umilul reprezentat al miilor de prosti care m-au votat, cu ei ce veti face?

A strigat senatorul pe holurile Parlamentului, dupa care a izbucnit isterc intr-un macabru hohot de ras, care si acum ne da fiori….

 

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.