O firmă din Vaslui comercializează lapte cu 5% alcool. Afacerea merge ca pe roate!

Laptele face furori prin scolile din Vaslui unde gradul de frecventare a crescut considerabil odata cu introducerea acestui produs revolutionar.

Insa nu doar cei mici sunt amatori de lapte cu 5% alcool ci si parintii si bunicii acestora, pungile cu lapte tare (cum e denumit de localnici) gasindu-se nu doar in magazinele alimentare ci si in farmaciile din judet, multi considerandu-l medicament.

Specialistii sustin ca laptele cu alcool are efecte nebanuite asupra sanatatii, copiii care il consuma maturizandu-se mult mai rapid decat ceilalti, la 10 ani putand deja sa manevreze toporul, iar la 25 de ani putand deveni chiar bunici.

Totul a inceput acum un an cand Floricel Troscău, patronul S.C. Matrafox S.R.L. a urmarit la stirile de la ora 5 cazul unui copil de 3 ani ajuns in coma alcoolica de la pufuleti cu tuica.

Stirea a avut asupra omului de afaceri efectul unei iluminari spontane. Atunci i-a venit pentru prima data ideea de a transforma retete batranesti, preparate in casa, in produse de succes care sa poate fi comercializate pe rafturile marilor magazine. Astfel a aparut laptele cu 5% alcool, preparat dupa o reteta a bunicului, tinuta secreta.

Floricel are acum contracte cu majoritatea scolilor din judet, prin programul laptele si cornul, dar si cu marile lanturi de magazine si farmacii.

„Vasluiul este doar o etapa, visul meu sa vand lapte cu alcool in toata tara dar si pe pietele din Republica Moldova si Rusia, acolo unde exista un potential urias de desfacere”, afirma patronul Matrafox S.R.L.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.