Veste bună pentru locuitorii din Caracal: au început să se bage banii pe cardurile de sănătate!

In sfarsit o veste mult asteptata pentru locuitorii din Caracal si nu numai! Sistemul care a blocat atata timp cardurile spagade sanatate a fost in sfarsit reparat iar banii urmeaza sa fie virati de pe-o zi pe alta.

Mai bine niciodata decat deloc!

Desi a durat mult pana ce a fost remediata aceasta problema, romanii care asteptau cu sufletul la gura sa primeasca niste bani nemunciti, spun ca a meritat asteptarea!

Ni` nu stii cat ma bucurai cand auzii stirea, ni` nu stii! Astept banii astia de ani de zile, practic de cand am primit cardul. De fiecare data cand ma duc cu el la doamna doctor imi spune ca e blocat, acum in sfarsit i-au dat drumul!

Ma duc fuga la un bancomat sa vad cat am pe el ca nu mai am rabdare!

Ne-a declarat entuziasmat Maricel Cercel, antreprenor local din Caracal.

Banii pot fi folositi pentru cumpararea de medicamente compensate, plata si coplata, respectiv șpaga și coșpaga serviciilor medicale.

Banii pot fi retrasi de la orice bancomat iar PIN-ul este data nasterii (dar scrisa invers, de sus in jos) fiecarui titular al cardului.

Nu exista limita de retragere! Poti scoate cati bani ai nevoie, insa, asa cum se intampla cu toate lucrurile prea frumoase pentru a fi adevarate, exista si un mic „dar”.

Momentan doar locuitorii din Caracal pot sa isi scoata banii de pe cardurile de sanatate, urmand ca cei din restul tarii sa fie alesi selectiv, in zilele urmatoare, prin tragere la sorti, in functie de IQ-ul fiecaruia.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.