Grindeanu: Nu doresc să comentez situația, principala mea grijă acum e gasirea unui nou job!

Viitorul fost-premier Sorin Grindeanu a fost surprins de pararazi in timp ce isi depunea CV-ul pentru un post de majordom la mai multe hoteluri si ambasade din capitala.

Contactat telefonic de colegii nostri pentru a-si spune punctul de vedere cu privire la demisia in bloc a ministrilor, Grindeanu s-a eschivat elegant:

„Guvernul nu mai este responsabilitatea mea. De fapt nu a fost niciodata. Va dati seama ca la ora asta am cu totul altele pe cap decat sa comentez ce face Firea sau Dragnea. Oamenii astia mi-au mancat ani din viata, chiar imi pare bine ca o sa scap de ei.

Nu doresc sa comentez situatia din guvern, sa il ia si sa se spele cu el pe cap, pot sa-l puna premier si pe Daea, nu ma mai intereseaza!

Principala mea grija acum e sa-mi gasesc un nou job. Am vorbit si cu premierul Frantei zilele trecute, am ceva promisiuni dar din pacate nimic concret.

Incerc si in alta parte!

Caut ceva mai stabil si mai putin stresant. Nu fac nazuri si nu dispretuiesc munca de jos, dar cred ca asta se intelege de la sine.

Cand gasesc ceva, va anunt!”

A declarat resemnat Grindeanu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.