PSD-ul va oferi certificate de revoluționar tuturor celor care vor susține revoluția fiscală!

Miscare inteligenta facuta de partidul de guvernamant!

Pentru a potoli tensiunile sociale si pentru a atrage tot mai multi romani de partea sa, PSD-ul promite certificate de revolutionar fiscal tuturor celor care apara in strada revolutia fiscala.

Astfel, cei care vor lupta corp la corp cu teroristii sorosisti care ies duminica seara de demonstratii si ameninta cuceririle revolutionare, vor primi titlul de luptatori cu rol determinant in revolutia fiscala, vor fi scutiti de taxe si impozite si vor primi o indemnizatie lunara de 2 000 de lei.

Cei care in aceste lupte se vor alege cu rani corporale, vor primi titlul de eroi in viata iar indemnizatia va creste pana la 3 000 lei.

Cei care doar vor participa la sustinerea in strada a revolutiei fiscale vor fi simpli revolutionari cu certificat si vor beneficia de o indemnizatie de 1 000 de lei.

Vestea buna e ca si cei care au deja certificat de revolutionar pentru participarea la evenimentele din `89, pot avea si un certificat de revolutionar fiscal daca intrunesc conditiile de mai sus, desi recomandarea partidului e sa mai lase si pe altii.

In orice caz, decizia guvernului reprezinta o oportunitate uriasa pentru ca e anuntata din timp si milioane de romani pot deveni peste noapte revolutionari.

Cei care au capacitate organizatorica in teritoriu vor putea chiar sa faca parte din Frontul Fiscal al Salvarii Nationale.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.