Lovitura TERIBILA pentru Romanii din Diaspora: cine mai posteaza aberatii pe Facebook va fi expulzat!

Comisia Europeana, guvernul Ciolos si Papa de la Roma, au pus gand rau romanilor din Diaspora!

De azi inainte, cine mai posteaza aberatii pe Facebook risca sa fie expulzat cu tot cu familie, sa plateasca un impozit veste proasta pentru romanii din diasporade 1 000 de lei pe an si sa faca stagiul militar obligatoriu.

Ca si cum toate astea nu ar fi de ajuns, aceiasi romani vor mai fi obligati de Angela Merkel sa gazduiasca la ei acasa cate o familie de refugiati sirieni.

Aceste masuri dure sunt motivate de reprezentantii autoritatilor romane si europene drept actiuni necesare pentru a salva ideea de libertate de exprimare, aceasta riscand sa cada in derizoriu din cauza celor care abuzeaza de ea.

Yes sir, is a good point! Nu puteam sa ii strangem pe toti si sa ii ducem intr-un lagar din desertul egiptean, dar macar ii putem baga in sperieti. A declarat un fost ministru de externe roman.

In mare pericol sunt si cei care dau share la postarile tembele despre sfarsitul lumii, profetiile lui Nostradamus sau al treilea razboi mondial.

Sunt vizati practic milioane de romani creduli care de ani de zile obisnuiesc sa puna botul la toate tampeniile care circula in mediul online.

Multi dintre ei sunt fostii telespectatori fideli ai OTV-ului care practic nu mai pot trai fara teribilele si senzationalele titluri de-o schioapa.

Exista totusi si o portita de scapare pentru cei vizati de aceste masuri dure, parasirea Facebook-ului si intoarcerea la Yahoo Messenger sau Hi5.

Daca esti prea prost pentru Facebook si nu vrei sa ti se intample tot felul de nenorociri de pe urma prostiei tale, renunta pur si simplu la aceasta retea de socializare sau continua sa o folosesti doar pentru FarmVille si chat.

Este sfatul unui celebru hacker din Valcea care, pentru a nu-si trada numele real, semneaza drept 2Dor So-ryn.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. mio Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.