Șoc! George Soros a cumpărat Cumințenia Pământului și a donat-o Ungariei!

Lovitura cumplita pentru romani! Cumintenia Pamantului ar fi fost scoasa clandestin din tara de catre o banda internationala de magnati Illuminati de origine evreiasca.

In spatele acestei nenorociri ar sta ca de obicei, George Soros.

Adevaratul motiv pentru care guvernul Ciolos nu mai e interesat de achizitionarea Cuminteniei Pamantului, a iesit la cuminteniaiveala odata cu o scurgere de informatii aparuta azi in celebrul Wikipedia!

Conform acestor informatii ultrasecrete, renumita opera a lui Brancusi a fost cumparata de maleficul George Soros care a si dondat-o ulterior Ungariei, sculptura aflandu-se deja intr-un muzeu din Budapesta, Romania ramanand doar cu o copie din ipsos pentru a masca disparitia adevaratei sculpturi.

Totul a fost planificat de la inceput, in cele mai mici detalii inca de anul trecut cand guvernul Ponta a fost debarcat tocmai pentru a-i face loc lui Ciolos, omul lui Soros.

In urma cu cateva saptamani magnatul s-a deplasat in Romania unde s-a intalnit cu mai multi oficiali romani, sub pretextul ca ar fi interesat sa cumpere niste kosoni din aur, cateva tablouri de Grigorescu si alte bunuri de patrimoniu din muzeele patriei.

Adevarata miza era de fapt opera lui Brancusi.

Legenda spune ca cine detine Cumintenia Pamantului va putea controla centrul secret de comanda al lumii, despre care toata lumea stie ca se afla sub Muntii Bucegi.

Iata deci ca se inchide cercul si se adevereste profetia lui Bogan Chiriac, celebrul clarvazator care a prezis ca 1 decembrie 2018 nu ne va prinde cu mintea chiar intreaga.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.