Mici afaceri la domiciliu

Exista o multime de site-uri unde poti deveni afiliat al unor companii care vand produse si servicii diverse. Pe scurt te inregistrezi la unul din aceste site-uri, primesti un cod personalizat pe care il vei folosi in promovarea online a produsului respectiv.

Promovarea o poti face fie pe site-urile tale fie in alte medii online (forumuri, directoare web, etc.). Atunci cand cineva lanseaza o comanda prin intermediul reclamei tale, primesti un comision. Cu cat oferi o promovare mai buna cu atat cresc comenzile si implicit si comisioanele tale. Pentru a va face o idee sau pentru a gasi site-uri care ofera posibilitatea afilierii, recomand www.clickbank.com.

Daca afacerea cu produse afiliate vi se pare prea complicata sau nu e pentru voi, exista multe alte oportunitati online ce te pot ajuta sa incepi o afacere la domiciliu, cum ar fi freelancer. Freelancer pe romaneste s-ar traduce prin liber-profesionist. Pe scurt, tu prestezi un serviciu, ceva la care esti as sau in orice caz, te pricepi, apoi il oferi online clientilor. Exemple de freelanceri sunt: programatorii, webdesignerii, scriitorii de articole online, consultantii pe diverse teme, etc.

Mai nou a aparut o noua categorie de freelanceri, testerii. Acestia testeaza diferite jocuri sau softuri, sunt platiti de firmele producatoare pentru a descoperi eventualele erori dintr-un joc sau soft nou.

O alta oportunitate de a castiga bani de acasa, cu ajutorul internetului, este comertul online. Sa ne gandim numai la site-ul de licitatii online, Ebay, ai putea cumpara diverse obicete care se vand la preturi de nimic si le poti pune la licitatie pe Ebay sau alte site-uri similare. Cheia reusitei unei astfel de afaceri este buna cunoastere a nisei respective si permanenta cercetare a pietei. Ai putea avea chiar propriul magazin de chilipiruri pe Ebay.

In fine, ai putea incepe propria afacere online, propriul site unde fie vei crea continut de calitate ca apoi sa vinzi reclama, fie vei vinde un produs si serviciu propriu.

Oportunitatile raman deosebit de variate si inca e loc pentru toata lumea, e nevoie insa de multa perseveranta si disciplina, disciplina de a invata mereu lucruri noi.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Jonny Răspunde
    • ANA Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.