Ministrul transporturilor: Renunțăm la autostrăzi, viitorul transporturilor e teleportarea!

În sfârșit vestea de care se temeau toți românii! Dupa gargara pesedista cu proiectele de autostrăzi care tăiau țara în lung și în lat, un nou proiect de modernizare a infrastructurii amenință să ne ducă înainte, pentru ca tot înainte era mai bine!

Ministrul transporturilor Lucian Șova promite un uriaș salt tehnologic, din era cavernelor direct în viitorul imaginat de Asimov:

„Văd că unii au făcut o adevărată isterie cu autostrăzile astea. Cum mă văd, cum mă întreabă când vor fi gata, de parcă nouă de autostrăzi ne arde acum când avem atâtea pe cap aici la ministerul transporturilor.

Haideți să lămurim această problemă odată pentru totdeauna! Nu are rost să investim în construirea de autostrăzi pentru că în viitorul apropiat acestea vor deveni total inutile.

Viitorul în transporturi aparține teleportării!

Oamenii și bunurile se vor mișca dintr-un loc în altul cu viteza luminii, fără să mai fie nevoie de străzi sau mașini. Am citit o carte în acest sens și cu ocazia asta am avut o adevărată revelație.

De ce să rămânem cramponați în ideile trecutului și să nu fim prima țară din lume care pășește spre viitor? Să ne pregătim deci de teleportare din timp, iar peste 100-200 de ani vom râde copios de nemții sau francezii care nu vor mai avea ce să facă cu miile lor kilometri de autostrăzi inutile.”

A declarat nonșalant Lucian Șova, fără ca nimeni să-i facă nimic…

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.