Grindeanu: Vestea bună e că economia duduie! Vestea rea e că dacă mai duduie mult, crapă!

Sorin Grindeanu a explicat intr-o conferinta de presa dilema economica in care se gaseste Romania astazi si deciziile grele pe care trebuie sa le ia guvernul!

El a asigurat totodata ca exista resurse pentru maririle de pensii si salarii, chiar daca acestea vor duce in final la guvernul Providentcresterea inflatiei si scaderea puterii de cumparare.

Am doua vesti mari pentru romani, una buna si una proasta: Vestea buna e ca economia duduie! Vestea rea e ca daca mai duduie mult, crapa!

Cu siguranta ca daca nu am fi intervenit asupra ei prin cresteri de pensii si salarii si in general, daca guvernul nu ar mai influenta deloc economia, aceasta s-ar dezvolta de la sine, natural, intr-un ritm mult mai rapid. Si vedem acest lucru in tarile occidentale.

Guvernul face insa tot posibilul ca Romania sa evite acest pericol. Nu e usor, dar impreuna vom reusi pentru ca suntem hotarati, inteligenti, dar multi!

Singurele alternative realiste sunt urmatoarele: fie vom avea o perioada de stagnare economica, fie una de disparitie a cresterii economice si culmea, ambele sunt la fel de plauzibile.

Din aceasta dilema, nu putem iesi!

A declarat premierul, punand astfel capat tuturor speculatiilor in legatura cu solutiile guvernarii PSD.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.