Liviu Dragnea a detaliat la RTV programul de guvernare al PSD!

Liviu Dragnea a explicat punct cu punct programul de guvernare al PSD, identificand cu precizie resursele care vor permite cresteri de salarii, pensii, alocatii si beneficii de tot soiul.

program-psdTotul s-a intamplat in direct, la o ora de maxima audienta, la postul RTV.

Va asigura ca va ajunge pentru toata lumea. Vom creste pensiile si vom scadea preturile, vom dubla salariile si alocatiile si vom ieftini facturile la utilitati, transportul public va fi gratuit iar programul de munca va fi de 3 ore.

Mai mult decat atat, romanii nu vor mai trebui sa dea bani la ghisee ci vor merge acolo pentru a primi taxe si impozite din partea statului!

Va arat imediat!

Ceea ce am desenat eu aici este graficul de crestere a economiei nationale dupa primul an de guvernare PSD. Acum ne aflam aici, in acest punct de la baza graficului, insa in mai putin de 12 luni ne vom situa aici, in varful lui.

A explicat liderul PSD semnificatia schitei prezentate.

Prezentatoarea aproape ca a lesinat de admiratie necontenind din laude si aprecieri pozitive la adresa programului social-democrat.

„Vai domnule Dragnea, cresterile sunt uriase! Va marturisesc ca am citit din scoarta in scoarta programul PSD si nicaieri nu am gasit ceva mai serios, este de-a dreptul impresionant!”

Ofta prezentatoarea Ionela Nastase.

Din pacate Iohannis, Ciolos si cu Soros vor face tot posibilul pentru a a sabota proiectul lui Dragnea pentru ca sunt invidiosi si vor sa ne vanda strainilor….

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.