Liderii PSD anunță un miting uriaș: Sâmbătă vom scoate în stradă 100 000 de morți!

Impresionanta demonstratie de forta anuntata de PSD pentru saptamana viitoare.

La ea sunt asteptati sa participe membri marcanti ai partidului, sustinatori in viata dar si 100 000 de votanti miting PSDdecedati, din judetele Olt, Mehedinti, Dolj dar mai ales din Teleorman.

Optiunea aparent neasteptata a liderilor partidului de guvernamant, este in realitate cat se poate de justificata, asa cum subliniaza anumiti analisti politici.

In primul rand ca mortii sunt cea mai fidela categorie de votanti pentru PSD. Cu ei nu ai surpriza ca peste 4 ani s-ar putea sa voteze cu altcineva, in plus nici nu mai trebuie sa ii convingi.

In al doilea rand sunt foarte rezistenti la marsuri lungi, spre deosebire de pensionari, o categorie de votanti aproape la fel de sigura ca si mortii, dar care, spre deosebire de acestia, acuza dureri de șale si de picioare.

In fine, al treilea si cel mai important element este efectul psihologic. Imagina a 100 000 de morti care defileaza prin centrul capitalei baga spaima in orice adversar politic.

Sursele din teritoriu vorbesc deja de pregatiri febrile, care se fac pentru organizarea evenimentului de sambata. Toate firmele de pompe funebre de la est de Bucuresti lucreaza la foc continuu.

Acestea au primit comenzi de transport cu dricul, sicrie si substante de imbalsamare.

Sunt semne clare ca PSD-ul se pregateste incet dar sigur pentru o reorganizare masiva pe lumea cealalta…

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.