O televiziune din Austria i-a confundat pe Dragnea și Grindeanu cu un cuplu de homosexuali!

Situatie jenanta in mass-media austriaca! O televiziune dedicata comunicatii LGBT a realizat un reportaj despre situatia politica din România.

cupluIn timpul emisiunii, realizatorul a ajuns la concluzia ca protestele din ultimele saptamani au de fapt un substrat homofob, protestatarii fiind deranjati in primul rand de faptul ca guvernul este condus de cuplul Dragnea-Grindeanu.

De asemeni s-a vehiculat ideea ca desi relatia dintre cei doi este una discreta, mimica si gesturile pe care le fac atunci cand sunt impreuna, tradeaza raporturile de supunere, respectiv dominare, specifice unui cuplu gay.

In sprijinul acestei teorii jurnalistii de la Gay Tv au prezentat si un cadou pe care Dragnea i l-ar fi facut lui Grindeanu de Valentine`s: un microfon Antena3 cu mustață.

Desi nici premierul si nici Dragnea nu au dorit sa comenteze aceasta situatie penibila, exista voci din interiorul PSD care spun ca totul e de fapt o stratagema bine pusa la punct pentru a spala imaginea guvernului in ochii europenilor.

Consilierii israelineni i-ar fi sugerat lui Dragnea ca, dupa dezastrul declansat cu OUG 13, ar fi mai bine pentru el să le lase occidentalilor impresia ca e gay decat ca e corupt.

Prin urmare, reportajul de la Gay Tv ar fi fost de fapt platit chiar de liderul PSD pentru a-si repara imaginea.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.