Dragnea: E începutul unei lovituri de stat, sper să o putem duce până la capăt!

Revenit in tara cu forțe proaspete, Dragnea e decis sa ia elefantul de trompa si sa faca singur ceea ce incompetentii pe care i-a lasat acasa, nu au fost in stare.

dragneaMa asteptam ca pana vin eu totul sa fie gata, asa cum am stabilit. Si cand colo ce vad?

Gratierea nu a trecut, fratii nostri sunt tot dupa gratii, zeci de mii de golani ma contesta in strada, iar incompetentii astia pe care i-am luat de la coada vacii si i-am facut ministri, stau pitulati pe te miri unde…

Pai oameni buni, e inceputul unei lovituri de stat, nu poti sa te opresti la jumatatea drumului! Trebuie sa mergem pana la capat pentru ca avem doar doua optiuni: gratierea sau arestarea. Ce alegem?

Asa cum am spus si in campanie, vreau ca romanii sa traiasca liberi in tara lor, fara teama de gardian, de inchisoare sau de DNA. Sa poata poata fura o avere si sa nu faca puscarie, visul nostru de generatii.

Trebuie sa ramanem pe pozitii, daca e nevoie chemam si minerii, instituim dictatura, facem tot ce trebuie pentru o cauza nobila!

Pentru libertatea noastra si pentru viitorul copiilor nostri, trebuie sa reusim pentru ca alta optinune nu exista!

A declarat Dragnea inflacarat, intr-o incercare disperata de a-si imbarbata sustinatorii.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.