Liviu Pop: Dacă citesc mai mult de două pagini fără pauză, mă apucă leșinul!

Liviu Pop vine cu noi precizari dupa ultimele gafe pe tema manualelor scolare si a obligativitatii studentilor de a munci in tara dupa studii.

Astfel, ministrul educatiei a tinut sa asigure pe toata lumea ca situatia e sub control:

Din cauza faptului ca uneori ma exprim mai academic si intr-un limbaj de programare superior, anumite chestiuni au fost intelese gresit in ultimul timp.

De exemplu multi au crezut ca la clasa a V a vom avea un singur manual, iar de la a VI a in sus, alte manuale. In realitate vom avea un singur manual dintr-a V a pana intr-a XII a, care se numeste Ceaslov, asa cum era si pe viitorul lui Ion Creanga.

De asemeni nu e adevarat ca toti studentii vor fi obligati sa lucreze in Romania dupa terminarea studiilor, ci doar cei care nu au bacul luat, acestia vor fi de asemenea inscrisi inscrisi in PSD din oficiu.

De ce sa nu le dam si lor o sansa de a ajunge primari, presedinti de consilii, parlamentari sau chiar ministri?

Restul, dimpotriva, au obligatia sa munceasca in afara si sa trimita banii in tara, asta ca sa fim bine intelesi!

Aceste precizari esentiale au fost omise atunci cand am citit public respectivele comunicate, din cauza ca daca citesc mai mult de doua pagini consecutiv, fara pauza intre ele, ma apuca lesinul, de aia sunt nevoit sa punctez doar ideile esentiale si sa fac abstractie de erori, orori sau greseli de agramatica.

A tinut sa puncteze Liviu Pop, vizibil extenuat de efortul depus.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.