Tudorel Toader: Vom avea în curând o nouă șefă la DNA, că doar nu s-au terminat toate bucătăresele din Videle!

Deși i-a respins pe toți cei patru candidați la șefia DNA, ministrul Tudorel Toader dă asigurări că instituția nu va rămâne prea mult timp fără conducere.

Deși mai toată mass-media a preluat știrea cu respingerea celor patru, iată adevărata motivație care a stat în spatele acestui gest:

„Niciunul din cei patru nu a dovedit că are suficiente pile în PSD pentru a merita aceasta funcție.

Deși doi dintre ei au susținut că ar fi apropiați de domnul președinte Dragnea, niciunul dintre ei nu au știut să spună care e cel mai bun loc de gratare de pe Belina.

Mai mult, unul dintre ei a spus că obiectivul lui e continuarea luptei împotriva corupției, ceea ce înseamnă că nu a înțeles nimic despre noul spirit al vremurilor. Nu poți conduce o instituție atât de importantă cu o mentalitate atat de învechită…

Pe scurt, i-am respins pe toți pentru că nu aveau nicio calitate care să-i recomande. Dar asta nu înseamnă ca trebuie să disperăm!

Sunt încă multe coafeze și bucătărese în Videle care ar putea oricând să ajungă în fruntea DNA! Au tot ce le trebuie iar vestea bună e că nu vor trebui să facă nimic din capul lor pentru că avem destui juriști în PSD gata să le ajute.

În cel mai scurt timp vom avea și un nume!”

A declarat misterios Tudorel Toader.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.