Șocant! O babă vrea să doneze din pensiile altora, 11 milioane de euro pentru un pietroi!

Povestea batranei din Teleorman, care, din propria pensie doneaza 10 000 lei pentru catedrala, paleste in comparatie cu cazul babei din Salaj care vrea sa doneze nu mai putin de 11 milioane de euro, din pensiile si salariile altora, pentru un pietroi.

Desi toata presa vuieste desprea batrana din Teleorman care mananca o data in zi, aproape nimeni nu stie prin ce greutati trece baba din Salaj, mai ales acum cand iarna bate la usa si ea nu are inca un partid deasupra capului.

Spre deosebire insa de surata ei din sudul tarii, filantroapa din Salaj s-a gandit la toate, identificand rapid sursa de finantare in pensiile si salariile altora, dovedind creativitate si profesionalism in manevrarea banilor publici, astfel ca nimeni nu ii poate reprosa ca isi foloseste irational propriile economii.

Cu toate astea demersul babei a fost sortit esecului, romanii neintelegand cat e de important sa arunci o caruta de bani pentru o opera de arta evaluata la supra-pret si care oricum nu poate parasi tara, fiind patrimoniu national.

Ba mai mult, s-au gasit destui imbecili care sa afirme ca ar putea exista si moduri mai inteligente in care s-ar putea cheltui/investi 11 milioane de euro, bani publici.

Cazul a iesit la inveala acum mai bine de un an de zile dar avand in vedere ca banii urmau sa fie cheltuiti rational, pentru achizitionarea unei pietre, nimeni nu si-a pus atunci problema spitalelor sau a scolilor si nici macar a celor 225 000 de copii care merg la culcare flamanzi.

Concluzia se desprinde de la sine: fii destept si doneaza din banii altora, daca donezi din banii tai risti sa rada toti prostii de tine…

 

 

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.