O afacere cu bani putini

Cand vine vorba de cumpararea unui cadou pentru jumatatea dvstra. , la ce aveti tendinta sa va ganditi prima data? La un parfum, la o bijuterie, la o cutie de bomboane, un buchet cu flori, etc.?

V-ati gandit vreodata la o carte in care personajele principale sa fiti chiar voi doi?

Kathy Newbarn si J.S. Fletcher, un cuplu din Statele Unite, s-au gandit la o astfel de idee si in cele din urma au transformat-o intr-o afacere online profitabila si inedita in egala masura.

Pe scurt, cei doi scriu nuvele de dragoste la comanda.

Tu le trimiti numele personajelor, o descriere a personalitatii acestora, numele prietenilor, numele animalelor afacere carti la comandapreferate, hobbyuri si alte informatii familiare celor doi indragostiti care vor deveni eroi principali ai nuvelei. Aceste detalii se vor regasi mai tarziu in carte.

De asemeni clientul isi poate alege tematica romanului de dragoste personalizat, Newbarn si Fletcher le ofera spre alegere zeci de teme diferite care implica locatii diverse unde se intampla actiunea (poate fi vorba de insule exotice, tablouri montane, in fine, in functie de preferintele celui care face comanda), tonuri si stiluri literare, desfasurarea actiunii (dialoguri indraznete, scenarii si fantezii sau dimpotriva, situatii romantice, delicate, etc.).

Dupa ce clientul a ales si personalizat optiunile care i se pun la dispozitie, urmeaza sa astepte un interval de timp pana ce cartea va fi gata.

Astfel s-a ales cu un produs cu adevarat unic si inedit, o carte numai pentru el si perechea lui.

Ce poate fi mai romantic de atat?

Cea mai mare parte a afacerii cu romane personalizate a celor doi se desfasoara online

Comenzile si prezentarea serviciilor se fac prin intermediul site-ului YourNovel.com .

Preturile variaza intre 49,95 si  119,95 dolari, in functie de formatul ales (hartie simpla, coperti cartonate, fotografii, etc.).

Ideea acestei afaceri ciudate le-a venit sotilor Fletcher acum aproape 20 de ani, pe vremea cand inca nu erau casatoriti si tocmai lansasera un roman de dragoste.

La masa festiva de dupa lansare, unul dintre amicii lor a aruncat o vorba „cum ar fi ca cititorii sa se regaseasca fiecare in personajele romanului”, o idee care a prins radacini in mintea celor doi si pe care au „mestecat-o” ani la rand. Astfel s-a nascut in cele din urma YourNovel.com.

Desi afacerea cu romane personalizate la comanda, nu a necesitat costuri mari pentru start-up, ea a functionat aproape exclusiv datorita talentului literar al celor doi soti Fletcher, ambii scriitori.

Putem spune asadar ca este vorba despre o afacere cu bani putini dar cu mult talent.

Daca aveti inclinatii literare si vreti sa urmati exemplul lor, va puteti orienta spre o gama destul de larga de servicii, povesti pentru copii in care cei mici sunt ei insisi personaje principale, romane de aventuri, sau, de ce nu, chiar horror.

De asemeni actiunea cartii poate include istoria unei familii, povestea a doi indragostiti, nazdravaniile unui pusti sau povestea de viata a unui personaj trecut de varsta a doua.

Singura limita e imaginatia dvstra….

Pentru o astfel de afacere e aproape obligatorie existenta unui website prin intermediul caruia sa va faceti cunoscute serviciile iar clientii sa poata ajunge la dvstra.

Internetul a revolutionat lumea in care traim si a modificat radical comportamentul cititorilor in ceea ce priveste cartile din librarii si biblioteci.

Afacerea cu romane personalizate nu este decat un aspect al acestor schimbari in plina desfasurare si doar una din oportunitatile de afaceri ale mileniului trei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Cornelia Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.