Olguța Vasilescu: Iohannis a adus România pe marginea prăpastiei și doar PSD-ul o poate duce cu un pas înainte!

Atac dur al Olgutei Vasilescu la adresa presedintelui Klaus Iohannis pe care il acuza ca vrea sa distruga mafia si coruptia din Romania!

Totodata aceasta il avertizeaza ca daca va continua sa comploteze cu Soros impotriva programului de guvernare al PSD, risca sa fie suspendat:

„Daca nu va accepta sa ne accepte, Klaus Iohannis va fi suspendat si batut de mineri, dupa care jandarmii il vor baga la duba, ca pe orice golan din Piata Victoriei.

Omul asta a facut destul rau tarii, acum e randul nostru! Nu il vom lasa sa ne impiedice sa guvernam asa cum stim noi, conform programului PSD.

Acum suntem abia la jumatatea acestui program, acolo unde se vorbeste de demiterea celui de-al doilea premier, deci totul decurge conform programului iar cetatenii nu au niciun motiv de ingrijorare.

Singura amenintare ce ar putea compromite programul nostru, este binomul Iohannis-Soros. Cred ca toata lumea vede acum ca Iohannis a dus Romania pe marginea prapastiei si ca doar PSD-ul o poate duce cu un pas inainte!

Oamenii trebuie sa aiba curajul de a veni alaturi de noi pentru ca doar impreuna putem invinge! S-au dus vremurile in care daca furai un milion de dolari ajungeai la puscarie, trebuie sa invatam sa nu ne mai fie frica nici de UE, nici de Iohannis sau Kovesi.

Vom lupta pana la capat pentru ca e vorba de libertatea noastra, nu doar a domnului Dragnea.”

A declarat Olguta Vasilescu, vizibil tulburata.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.