Rovana Plumb: Am terminat construcția de autostrăzi! Demarăm lucrările la prima colonie românească pe Marte!

Vești excelente pentru românii care urmăresc zi de zi Antena 3 (singura televiziune care mai are curajul să se opună statului paralel)!

Rovana Plumb a anunțat în premieră că, începând de mâine, România a terminat și ultimul centimetru de autostradă (e vorba de ciotul Craiova-Calafat, singurul tronson care nu fusese dat în folosință din cele 8 autostrăzi ce fac legătura dintre capitlă și principalele puncte de frontieră ale României), iar de poimâine ne vom apuca de prima colonie românească pe Marte!

„Prin Programul de Guvernare creat de președintele Liviu Dragnea, am reușit să majorăm salariile din România, mult peste cele din Germania, astfel încât milioane de români revin definitiv în țară! Cine trece azi pe la Nădlac poate vedea coada de aproape 30 de km de autoturisme și autocare pe sensul de intrare în țară…

Tot azi bursa de la New York a confirmat ceea ce noi în PSD știam încă de săptămâna trecută și anume faptul că România tocmai a depășit China la cantitatea de exporturi, pentru prima dată în istorie!

Banii care au venit astfel în țară ne-au permis să terminăm toate cele 12 tronsoane de autostradă pe care le-am început în decembrie anul trecut, motiv pentru care de poimâine demarăm lucrările la prima colonie românească pe Marte.

Primul satelit încărcat cu salahori din Caracal pleacă peste două zile de la baza de cercetări spațiale de la Fetești. Pe capra satelitului se va afla nimeni altul decât Dumitru Prunariu!

Cu astfel de realizări mărețe chiar și cei mai înverșunați adversari ai noștri trebuie să recunoască faptul că Programul de Guvernare creat de președintele Liviu Dragnea a fost un succes deplin, incredibil, nebun, vecin cu schizofrenia, dacă îmi permiteți să fac o comparație mai non-conformistă.

Mă bucur că sunt eu prima cea care dă astfel de vești bune românilor.”

A declarat candidata PSD pentru Parlamentul European.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.