Persoanele supraponderale vor plăti dublu la întreținere! Legea a trecut de Senat!

Incepand de la 1 mai, persoanele care au peste 80 de kg vor plati dublu la intretinere, in conformitatea cu noua lege adoptata astazi de Parlament.

Propunerea a venit in urma consulatarilor cu Uniunea Asociatiilor de Locatari si, asa cum spun initiatorii ei, este de intretinere regienatura sa corecteze o nedreptate majora care exista pana acum.

„Nu era normal ca o batrana de 50 de kg sa plateasca la fel de mult ca un imbuibat de 100 de kg. Pai ganditi-va la cat gunoi face o persoana care mananca doar paine si ciorba si cata mizerie face cineva care toata ziua desface pungi de chipsuri, batoane de ciocolata, ambalaje de salam si mai stiu eu ce.

Si apoi mai e un aspect de natura morala!

Eu nu stiu cum sa strang mai mult cureaua sa imi ajunga pensia, iar altii ne jignesc si ne ofenseaza mancand la restaurant sau facand comenzi de pizza la domiciliu.

Pai daca iti permiti sa mananci asa bine, inseamna ca ai bani, iar daca ai bani inseamna ca furi sau faci evaziune fiscala si daca statul nu te prinde, te prindem noi, asociatia de locatari, cainele de paza al partidului, nu?

De acum inainte, cand vii sa iti platesti intretinerea, te urci pe cantar si calculam daca ai de platit in plus sau nu. Asa e cel mai corect pentru toata lumea!”

A declarat nea Vasile, presedintele unui asociatii de locatari din Berceni.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.