Lovitură dură pentru vasluianul declarat mort, instanța solicită înhumarea „cadavrului”!

Aceeasi instanta care l-a declarat mort pe barbatul din Vaslui s-a autosesizat asupra faptului ca desi au oficial un decedat, nu exista si un act de inhumare.

Conform legii, un cadavru nu poate ramane neinhumat mai mult de 3 zile si tocmai pe aceasta portiță mizează și instanța, pentru a-l reduce definitiv la tacere pe barbatul care contesta decizia inițială:

„Dânsul se afla în situație clară de profanare de cadavre deoarece, în maxim 3 zile de la declararea oficială a morții, trebuia sa avem un certificat de înhumare.

Din acest motiv ne-am autosesizat in regim de urgență și am trimis o solicitare de intrare în legalitate.

Cel mai bine ar fi ca acest cetățean să se conformeze legislației în vigoare și să nu mai irosească timpul instanței cu cereri absurde de anulare a unei hotărâri judecătorești, în caz contrar va fi înhumat cu forța!

Știu că cetățeanul în cauză a contestat inițial decizia de declarare a decesului, dar săptămâna trecută a pierdut la apel iar sentința devine astfel definitivă și irevocabilă și va fi pusă în aplicare în maxim 48 de ore.

Desigur, dacă inculpatul refuză înhumarea, poate opta pentru incinerare, însă în niciun caz nu i se mai poate permite să umble liber pe străzi.

Consider că asta e cea mai buna soluție atât pentru familia celui decedat, cât și pentru el însuși, deoarece rezolvă toate complicațiile apărute în urma acestui caz inedit.”

A declarat unul dintre judecatorii tribunalului Vaslui.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Dan Răspunde
  2. Luci Răspunde
  3. Jorge Răspunde
  4. Marcela Popa Răspunde
    • gogu Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.