Igor Dodon: Voi convinge Rusia să retragă armata a 14 a și să aducă în loc armata a 15 a

Candidatul PSD la presedintia Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, promite moldovenilor ca daca va iesi presedinte va convinge Rusia ca retraga armata a 14 a din Transnistria si sa aduca in locul ei mult mai iubita armata a 15 a.

pleaca-armata-14-vine-armata-15Promisiunile electorale ale lui Dodon nu se opresc insa aici.

Politicianul a promis sa apere nu doar statalitatea Republicii Moldova ci si pe cea a Transnistriei si a Gagauziei, astfel incat sa domneasca peste toate cele 3 principate sovietice pe care sa le conduca cu vitejie cat mai departe de Uniunea Europeana, de Romania si de NATO si cat mai aproape de Moscova.

Cu toate astea Dodon se declara un unionist convins:

Din totdeauna mi-am dorit unirea Republicii Moldova cu patria sa mama, Rusia!

Daca acest lucru nu se poate, din cauza Ucrainei care ne desparte, atunci cel putin voi apara Moldova de influenta negativa care vine dinspre Romania si Occident, ca nu cumva sa ne trezim ca peste 40-50 de ani tarisoara noastra sa fie plina de investitori straini sau, Doamne fereste, membra in UE.

Asta ar fi un dezastru pentru noi pentru ca ne vom pierde identitatea noastra traditionala de bolsevici filo-rusi.

A declarat politicianul moldovean.

Ambasada rusa i-a indeamnat pe politicienii si alegatorii moldoveni sa se abtina de la provocari si atacuri murdare, sa desfasoare o campanie electorala civilizata si corecta, pentru ca indiferent cine va castiga scrutinul de duminica, tot Vladimir Putin va ramane presedintele Republicii Moldovei.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.