Revenire la inscrieri gratuite si link reciproc optional

Este o veste de care unii se vor bucura cu siguranta iar pe altii ii va face sa carcoteasca, eu le multumesc ambelor categorii pentru ca le pasa de ceea ce se intampla pe site-ul nostru :).

Revenirea la vechea formula se datoreaza in principal schimbarii firmei de hosting, mutarea pe un server cu conditii decente (spatii de banda si de disc suficiente si la preturi rezonabile), astfel a fost eliminata problema unui spatiu limitat si a unor costuri de gazduire ce erau in continua crestere.

Pe scurt am eliminat optiunea pentru link Premium precum si obligativitatea linkului reciproc si am reintrodus optiunea linkurilor Partenere.

Linkurile partenere vor fi considerate acele site-uri care afisaza pe prima pagina un link reciproc spre noi (de preferat codul nostru pe care il primeste in email orice webmaster care isi inscrie site-ul pe Ponturi Fierbinti). Aceste linkuri vor fi afisate in categorie, pe prima pagina a categoriei, inaintea site-urilor simple iar pe prima pagina a site-ului vor fi afisate prin rotatie. Asta se traduce prin mai multi vizitatori trimisi de Ponturi Fierbinti catre site-urile respective cat si o mai buna indexare a lor de catre Google.

Linkurile Premium, inscrise in vechiul sistem, raman in site-ul nostru si isi pastreaza statutul de linkuri privilegiate, fiind afisate inainte tuturor celorlalte linkuri (inclusiv a celor partenere). Deci nimeni nu pierde nimic!

Ca si pana acum ne rezervam dreptul de a nu accepta orice gen de site, descrierile spamy, precum si dreptul de a ajunsta descrierile sau alegerea categoriei, acolo unde este cazul (pentru detalii puteti consulta Termenii si Conditiile noastre).

Cam atat deocamdata, tinem legatura!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.